Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων, διαμέσου της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Χ. Διαμαντή, σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, προγραμματίζει,  για τη σχολική χρονιά 2015-2016, την υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα νησιά Σύρο και Τήνο.

Συγκεκριμένα έχουν σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν:

Α.  Το επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Από τη στιγμή στο χρόνο» Σεμινάριο δημιουργίας κινουμένων σχεδίων (animation) στην Τήνο, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2016, και στη Σύρο, στο Πανεπιστήμιου Αιγαίου στις  1 και 2 Φεβρουαρίου 2016

Β. Το επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο:  «Κρυφοί κώδικες: δίνοντας μορφή στην ιστορία»  Σεμινάριο δημιουργικού σχεδιασμού (design) και εργονομίας στη Σύρο, στο Πανεπιστήμιου Αιγαίου, στις  5 και 6 Φεβρουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ & Αίτηση συμμετοχής 

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.