Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου η πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Δεσποτικής εορτής της Περιτομής του Κυρίου και της ιεράς μνήμης του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου.

Προ του τέλους της οποίας ετελέσθη υπό των Κληρικών του Πανιέρου Ναού και της Ενοριακών Ναών πόλεως Τήνου η επίσημη Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους 2016, με τη συμμετοχή του κ. Δημάρχου Τήνου, του κ. Επάρχου Τήνου, του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του Αντιπροέδρου και των μελών της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ επιτροπής, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Λιμενάρχη Τήνου, του κ. Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος και του Διοικητού του Πυροσβεστικού κλιμακίου, των επί τιμή Αντιπροέδρων του ΠΙΙΕΤ, εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων, εκπαιδευτικών και πλήθους ευσεβών Χριστιανών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας κατά το έθος η Φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ παιάνισε τα κάλαντα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος και ακολούθησε η τελετή κοπής της Αγιοβασιλειόπιτας στην αίθουσα τελετών του ΠΙΙΕΤ όπου ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ράλλης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού
πηγή: www.romfea.gr


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.