Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι συντηρήσεις-επισκευές σχολικών κτιρίων στου Δήμος των Κυκλάδων. Ανάμεσα στα νησιά που θα γίνουν επισκευές στις σχολικές υποδομές είναι και η Τήνος. 

Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την σύναψη Διαβαθμιδικών Συμβάσεων ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σε 19 δήμους των Κυκλάδων για τις συντηρήσεις – επισκευές σχολικών κτιρίων στους αντίστοιχους δήμους.

Πρόκειται για σχολικά κτίρια στους  δήμους Σύρου, Τήνου, Νάξου, Πάρου, Άνδρου, Θήρας, Ίου, Μήλου, Αμοργού, Κέας, Κιμώλου, Μυκόνου, Σίφνου, Σικίνου, Σερίφου, Φολεγάνδρου, Κύθνου, Αντιπάρου και Ανάφης.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα γίνει στη Ρόδο στις 9 Φεβρουαρίου, θα περάσουν και οι αντίστοιχες προγραμματικές συμβάσεις για τα σχολικά κτίρια των νησιών της Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι για την συντήρηση και επισκευή των σχολικών μονάδων στο Νότιο Αιγαίο, θα διατεθούν από την Περιφέρεια κονδύλια 4 εκατ. ευρώ.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.