'

Ο Πρόεδρος και το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοφωλιανών σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, στο κτήριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, στην ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία φέτος θα είναι και εκλογο – απολογιστική.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., δεδομένου ότι παρήλθε η προβλεπόμενη διετία. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. παρακαλούνται να το δηλώσουν έως τις 06/02/2016 στον νυν Πρόεδρο, προκειμένου τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν σ’ ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Η συμμετοχή των μελών είναι απαραίτητη αλλά και καθοριστική πλέον για την πορεία του Συλλόγου μας. Πρέπει, εμπράκτως, ν’αποδείξουμε όλοι μας ότι επιδίωξή μας είναι η διατήρηση του Συλλόγου, με απώτερο σκοπό την προσπάθεια για την πρόοδο του χωριού μας.

Κατά την διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης θα κόψουμε την πίτα μας και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 07/02ου/2016, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη Γ. Σ. στην αίθουσα της εκκλησίας στο χωριό μας, προκειμένου και οι μόνιμοι κάτοικοι της Αετοφωλιάς να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τα κοινά θέματα.

Για το Δ. Σ. 
Ο Πρόεδρος
Σκλάβος Μιχάλης
[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.