Απάντηση στο ευχαριστήριο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου έδωσε η Αντιδήμαρχος κ. Αναστασία Δεληγιάννη. Η επιστολή της αναφέρει.


Σε ότι με αφορά, σαν υπεύθυνη όχι του Τμήματος Εμπορίου του Δήμου, μιας και τέτοιο τμήμα δεν υφίσταται, αλλά του Τμήματος  Αδειοδοτήσεων και  Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου, στο «ευχαριστήριο» του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θέλω να αναφέρω τα παρακάτω.

Στη Γενική Συνέλευση παραστάθηκα πέρυσι και ήθελα να το κάνω και φέτος. Όμως το πρωί της ίδιας μέρας μιλώντας με μέλος του Δ.Σ., σε   δική μου αναφορά ότι «θα τα πούμε το απόγευμα στη γενική συνέλευση», δέχτηκα την απάντηση, ότι η γενική συνέλευση είναι μόνο για τα μέλη μας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παραστάθηκα και μάλιστα σκέφτηκα ότι λόγω της εκλογικής διαδικασίας, ενδεχομένως να μην ήταν επιθυμητή η παρουσία αιρετών.

Αν όμως υπάρχουν παράπονα γιατί δεν πήγαμε στη γενική συνέλευση  μπαίνουμε στη διαδικασία να αντιτείνουμε ότι δεν πήγαμε γιατί δεν κληθήκαμε, ούτε το αρμόδιο τμήμα κλήθηκε ούτε εγώ προσωπικά, γιατί δεν θεωρείται βέβαια πρόσκληση η ανάρτηση στα ΜΜΕ,  μιας και μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί ότι η ανάρτηση αναφέρεται και αφορά τα μέλη του Συλλόγου.

Σε καμιά περίπτωση δεν κρύβομαι και πολύ περισσότερο δεν θεωρώ ότι είναι λυμένα  τα προβλήματα που αφορούν τους συμπατριώτες μου και άπτονται των δραστηριοτήτων των μελών του Συλλόγου.

Εκείνο που αδυνατώ να κατανοήσω είναι προς τι τα καυστικά «ευχαριστήρια» που θίγουν πρόσωπα και θεσμούς. Τι πιστεύει το Δ.Σ. του Συλλόγου ότι πετυχαίνει με αυτό. Ας επανεξετάσει την τακτική του  γιατί πιστεύω ότι μέσα στην όλη οικονομική συγκυρία  το τελευταίο που ενδιαφέρει τα μέλη του είναι οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του Συλλόγου και των φορέων. Εκτός και αν κάποιος ψάχνει σάκο του μποξ για εκτόνωση. Δηλώνω όμως απερίφραστα και στον καθένα, ότι δεν θα μπω στη θέση αυτή, γιατί και μόνο το γεγονός ότι είμαι δημοτική σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, το διάστημα αυτό, μου δημιουργεί τόσες ευθύνες και τόσες υποχρεώσεις που από μόνες τους αρκούν και υπερτερούν των επικριτικών σχολίων και αναφορών.

Με εκτίμηση
Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου
Αντιδήμαρχος Τήνου
[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.