Ενημέρωση προς τα μέλη του συλλόγου και φίλους του χωριού έκανε ο Σύλλογος του Βωλάξ μέσα από την ιστοσελίδα του χωριού www.volax.gr και αναφέρει

Αγαπητοί μας συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πίτας του 2016 και τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2015.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11:00, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παπαναστασίου 11 Π. Ψυχικό. Η Θεία Λειτουργία είναι στις 10:00.

Στην Τήνο, στην Βωλάξ, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 18:00, στην ταβέρνα "Βωλάξ". Εκεί θα πιούμε το ρακάκι μας και θα συζητήσουμε για αυτά που έγιναν αλλά και για όσα πρέπει να γίνουν.

Φέτος όμως έχουμε και εκλογές για το νέο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα, παρακαλούμε να ενημερώσει ως τις 15 Ιανουαρίου τους:

Ιωσήφ Βίδο, τηλ.:6948483539 και Νίκο Καλιαμούτο, τηλ.:6983003414.

Μέλη του συλλόγου που δεν είχαν μπορέσει να παραβρεθούν σε προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου μας καθώς και νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν, θα επιβαρυνθούν μόνο με την ετήσια συνδρομή του 2016.

Σας περιμένουμε όλους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και επιτυχία για τις οικογένειες μας και για κάθε έναν προσωπικά

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.