ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΟι έφηβοι του Π.Α.Σ. Τήνου δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Α.Ο. Μυκόνου, στο γειτονικό νησί. Η ομάδα του κ. Σουμπασάκου αν και προηγήθηκε 14ο λεπτό με τον Αργυρόπουλο ηττήθηκε με 4-3, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ' Κυκλάδων. 


Οι Μυκονιάτες προηγήθηκαν στο 40' ενώ o Aργυρόπουλος πάλι με δικό του τέρμα έκανε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Α.Ο. Μυκόνου σκόραρε στο 50' και στο 67' ενώ ο Π.Α.Σ. μείωσε στο 70ο λεπτό με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κελαδίτη.

Με αυτή την ήττα ο Π.Α.Σ. Τήνου είναι στην τρίτη θέση του ομίλου (3 βαθμούς) έχοντας από πάνω του, τον Α.Ο. Πάγου (6 βαθμούς) και τον Α.Ο. Μυκόνου (6 βαθμούς). Την επόμενη αγωνιστική ο Π.Α.Σ. θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πάγου, στην Τήνο. 

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Ξενόπουλος, Δενεκαρίας, Ορφανός, Παλαμάρης, Κελαδίτης, Βιδάλης, Αργυρόπουλος, Αρμακόλας, Διαμαντόπουλος, Παγανής, Βασιλάς,

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.