Απάντηση στην επιστολή της κ. Δεληγιάννη εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου. Η επιστολή αναφέρει τα κάτωθι.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, μετά την απάντησή σας στο ευχαριστήριο του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε κάποια θέματα.

Καταρχήν ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και τα μέλη του δεν γνωρίζει πως δεν υφίσταται το Τμήμα Εμπορίου Δήμου Τήνου. Μήπως θα έπρεπε να έχουμε ενημερωθεί γι’ αυτό, καθώς μας αφορά άμεσα;


Όσο αφορά στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, ενημερωθήκατε για αυτή στο προσωπικό σας e-mail στις 29/12/2015 για την διεξαγωγή της την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 και πάλι στο προσωπικό σας e-mail στις 15/01/2016 για την διεξαγωγή της τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, λόγω μη απαρτίας την προηγούμενη ημερομηνία. Νομίζουμε ότι τα παραπάνω αποτελούν πρόσκληση. Επίσης, οι δύο προσκλήσεις αναφέρονταν σε γενική συνέλευση και όχι σε εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές του Συλλόγου ήταν ένα από τα θέματα ενημέρωσης της συνέλευσης.

Η ειδική γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Κολλάρου Πετρίνα, με την οποία μιλήσατε για την συνέλευση της Τετάρτης 13/01/2016, σας ενημέρωσε (μετά από ερώτησή σας και τηλέφωνο προς τη γενική γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Κολλάρου Λουκία), ότι πρόκειται για γενική συνέλευση και όχι για κοπή πίτας και αφού την ενημερώσατε ότι θα παρευρεθείτε στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ σας είπε ότι εμείς σας περιμένουμε. Ουδέποτε αναφέρθηκε ότι η συνέλευση είναι μόνο για τα μέλη μας.

 Όσο αφορά στα υπόλοιπα σχόλιά σας, να είστε σίγουρη ότι και εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα να επιλύσουμε ως επαγγελματίες. Σάκους του μποξ δεν ψάχνουμε για να εκτονωθούμε. Ο ισχυρισμός σας ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ως προσωπικότητες, ως επαγγελματίες, ως φορέα. Εμείς ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε φορείς που μπορούν και θέλουν με όποιο κόστος να σταθούν στο πλάι μας για να πολεμήσουμε και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε, ενεργώντας και δουλεύοντας για μια όσο πιο γίνεται υγιή τοπική αγορά, χωρίς αθέμιτους ανταγωνισμούς. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στο Τμήμα Εμπορίου Δήμου Τήνου, που ανακαλύψαμε μόλις σήμερα ότι δεν υφίσταται, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες εκτός Δήμου και ειδικά στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου.

Δυστυχώς, όμως, όταν η αλήθεια λέγεται είναι σκληρή και θίγονται θεσμοί – αρμοδιότητες - ιδιότητες, όχι πρόσωπα. Επί προσωπικού δεν έχει γίνει ποτέ «επίθεση» από το Σύλλογο, του οποίου τα μέλη του Δ.Σ.  έχουν βιώσει στην καθημερινότητά τους και στην επαγγελματική τους ζωή τι πάει να πει ‘’μη διαχωρισμός ιδιότητας και προσωπικότητας’’. [post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.