Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Πύργου Τήνου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τήνου, της  Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, και του Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου "Γιαννούλης Χαλέπας".

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας η χορωδία του χωριού τραγούδησε τα παραδοσιακά Τηνιακά Κάλαντα στους παρευρισκόμενους. Την πίτα ευλόγησαν ο π. Ευάγγελος Βελούδιος και ο Αρχιμ. Ιερόθεος Καλογριάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός που έκανε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου Τήνου και ανέφερε ότι γίνετε προσπάθεια για να δημιουργηθεί μελέτη για την επέκταση της σχολής καλών τεχνών. 

Τον απολογισμό και μελλοντικά σχέδια για την Τοπική Κοινότητα έκανε και ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Πρίντεζης. Τέλος, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. 

Επιμέλεια Φωτογραφιών


[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.