Αγ. Φωκάς | 16/1/2015Αρκετά μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται από το πρωί σήμερα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Λόγω των ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους των όλων των πλοίων από τη Ραφήνα, ενώ από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.


Ανακοίνωση Fast Ferries

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και έκδοσης δελτίου θυελλώδων ανέμων από την Ε.Μ.Υ. στις περιοχές πλόων του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ , τα σημερινά δρομολόγια 16.01.2016 από την Μύκονο ώρα 12.00 προς Τήνο - Άνδρο - Ραφήνα και από την Ραφήνα ώρα 17.30 πρός  Άνδρο - Τήνο - Μύκονο θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Υπό την προϋπόθεση βελτίωσης καιρικών συνθηκών, το πλοίο μας  θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή 17/01/2016 από Μύκονο ώρα 12:45 προς Τήνο - Άνδρο - Ραφήνα στο εγκεκριμένο του δρομολόγιο.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.