Απάντηση στην χτεσινή απαντητική επιστολή έστειλε σήμερα η Αντιδήμαρχος κ. Αναστασία Δεληγιάννη. Η επιστολή της αναφέρει τα παρακάτω.

Κυρίες και κύριοι του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.


Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω στο «ευχαριστήριο σας» (και εδώ θα τελειώσει, τουλάχιστον για μένα, αυτή η στιχομυθία), για να σας εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους δεν παραστάθηκα στη Γενική σας Συνέλευση και για να σας εξηγήσω επίσης ότι, ούτε εσάς, ούτε τις δράσεις, αλλά πολύ περισσότερο, ούτε τα μέλη σας απαξιώνω και νομίζω ότι δεν έχω δώσει τέτοια δείγματα γραφής.

Αν συνέβαινε κάτι άλλο θα προτιμούσα τη σιωπή. Αν παρ’ όλα αυτά  έχετε άλλη άποψη για το ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν παραστάθηκα στη Γενική σας Συνέλευση, αυτό είναι δικό σας θέμα και καθαρά δική σας και προσωπική άποψη και αντίληψη.

Καθημερινά δέχομαι δεκάδες ενημερώσεις στο email μου. Η δική μου άποψη είναι ότι μια ενημέρωση για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, μπορεί να εκληφθεί ως πρόσκληση μόνο για τα μέλη του εκάστοτε Συλλόγου και δεν μπορεί να είναι πρόσκληση για τον καθένα. Όμως  σε κάθε περίπτωση και για να έχετε και εσείς το αναφαίρετο δικαίωμα «να μας την λέτε» αν δεν ερχόμαστε και για να ξέρουμε και εμείς που επιβάλλεται να πάμε και που δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα αν πάμε (γιατί πιστέψτε με είναι το τελευταίο που θα ήθελα), καλό είναι (για να μην μείνουμε στην προσωπική αντίληψη του καθενός για το τι είναι ενημέρωση και τι είναι πρόσκληση) όπου θέλετε να είμαστε παρόντες να μας στέλνετε πρόσκληση και όχι ενημέρωση. Δεν είμαι τυπολάτρης, αλλά δεν μου αρέσει και να απολογούμαι όταν δεν φταίω και δεν μου αρέσει επίσης να αναγκάζομαι να εξηγήσω ότι δεν πήγα κάπου επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε να πάω, ενώ ήθελα να πάω και δεν είχα κάποιο λόγο να μην πάω.

Αναφορικά με το οργανόγραμμα του Δήμου Τήνου είναι στη διάθεσή σας, άλλωστε δεν είναι κάτι που άλλαξε πρόσφατα, ούτε και είναι κρυφό.

Από τη φύση μου απαντώ έντονα μόνο όταν προκληθώ.

Δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, επομένως για να μην υπάρχουν έντονες απαντήσεις, καλό θα είναι να μην υπάρχουν προκλήσεις από καυστικά δελτία τύπου που θίγουν θεσμούς και πρόσωπα, γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο και την ίδια άποψη με μένα έχουν και πολλοί συμπατριώτες μας.

Είμαι πρόθυμη να συμμετέχω ενεργά όπου προσκληθώ και να βοηθήσω στα προβλήματα των συμπατριωτών μου.

Με εκτίμηση 
Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου 
Αντιδήμαρχος Τήνου

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.