Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου (Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ.) θα συμμετάσχει στην 11η διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής εστίασης, HO.RE.CA. 2016 στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου (HALL 4, περίπτερο Α19-Β20).

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο metropolitan expo από 12/2 εως 15/2/2016 (10:00 π.μ. – 08:00 μ.μ.).

Ο Σύλλογος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να δώσουν το παρόν, ενισχύοντας με την παρουσία τους την κίνηση αυτή.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί το Τηνιακό Πρωινό, όπως παρουσιάστηκε στo πλαίσιo του Tinos Food Paths 2015, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας.
Η Τήνος θα είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο περίπτερο του Ξ.Ε.Ε. . Εκτός από την καθημερινή έκθεση των τοπικών προϊόντων στο περίπτερό μας, την Κυριακή 14/2/2016 και ώρα 06:00 μ.μ. εως 07:00 μ.μ. θα υπάρξει παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού του νησιού μας, η οποία θα γίνει σε μορφή μπουφέ και ζωντανής μαγειρικής.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.