Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας.


Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου κ. Βαγγέλη Κορνάρο, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από τους φορείς που παρευρέθηκε, παρόλο την πρόσκλησή μας προς όλους. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η απουσία του Τμήματος Εμπορίου Δήμου Τήνου και του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, τα οποία μάλλον πιστεύουν ότι τα προβλήματα της τοπικής αγοράς είναι όλα λυμένα.

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την παραχώρηση της αίθουσας των γραφείων του στην Τήνο και τον υπάλληλο  του Επιμελητηρίου κ. Σιώτο Βασίλη για την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης το TINOS TODAY για την συνεχή προβολή της γενικής συνέλευσης και τα άλλα διαδικτυακά μέσα για την προβολή της.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη δράση του Συλλόγου σε σχέση πάντα με την οικονομία του νησιού μας και πάρθηκαν αποφάσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε μέσα από δελτία τύπου του Συλλόγου μας."[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.