Λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας εισάγει στα προγράμματα του 2016 ο σπεσιαλίστας των διακοπών στην Ελλάδα, Olympic Holidays. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή, Φώτη Λαμπριανίδη, η Τήνος αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες του βρετανού τουρ οπερέιτορ για το 2016, οι άλλοι προορισμοί είναι η Ιθάκη και η Μήλος

Όπως αναφέρει το tornosnews.gr, ο κ. Λαμπριανίδης δήλωσε:

«Οι μικρές διαθεσιμότητες στους προορισμούς αυτούς σημαίνει ότι η εισαγωγή τους στα φετινά προγράμματα θα έχει περιορισμένο αντίκτυπο στο συνολικό αριθμό των επιβατών, όμως αναδεικνύει την ισχύ του τουρ οπερέιτορ ως προς τις γνώσεις που έχει για τον προορισμό Ελλάδα.

Προσφέρουμε ταξίδια προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ελλάδας, είπε, και τώρα προσθέτουμε και μικρότερα νησιά. Η ελκυστικότητά τους είναι εκπληκτική, όμως δεν πρόκειται να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες επιβάτες καθώς έχουν μικρή διαθεσιμότητα κλινών, τόνισε ο κ. Λαμπριανίδης. 

Παρότι η φιλοξενία στα 3 αυτά νησιά είναι επι του παρόντος καθαρά αυτοεξυπηρετούμενη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα συμπεριληφθούν και συμβόλαια με μικρά ξενοδοχεία και B&B. 

Άλλες προσθήκες στη μπροσούρα για την Ελλάδα είναι η Θεσσαλονίκη και η ενδοχώρα της Καβάλας ενώ στην Πελοπόννησο την εμφάνισή τους κάνουν φέτος για πρώτη φορά το Costa Navarino και η Πύλος. 

Ο κ. Λαμπριανίδης είπε ότι το νέο προϊόν προστέθηκε με αφορμή το γεγονός ότι η Ελλάδα γίνεται και πάλι ένας δημοφιλής προορισμός με καταναλωτές που επιθυμούν ασφαλείς διακοπές, ενώ για το 2016 είπε ότι υπάρχουν όλα τα συστατικά που μας δίνουν την ασφάλεια ότι θα είναι μια καλή χρονιά.»

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.