Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια πρώτη γνωριμία με το εσωτερικό του SUPERFERRY είχε σήμερα η παρέα του www.ellinikiaktoploia.net, μπαίνοντας στα άδυτα του πλοίου. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερα post, εξωτερικά έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν, απομένοντας να βαφτεί το πλοίο στο γνώριμο μπλε που είναι βαμμένο και το SUPERFERRY II. Εσωτερικά στο πλοίο έχουν προχωρήσει οι χώροι του πληρώματος και οι καμπίνες επιβατών ενώ απομένει η αποπεράτωση των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων.

Το μεράκι και η αγάπη που έχουν οι αδελφοί Στεφάνου για το πλοίο φαίνεται σε κάθε γωνιά του αφού η δουλειά που γίνεται μέσα σε αυτό είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Σημεία που θα προκαλέσουν σίγουρα εντύπωση και καραβολατρικό ενδιαφέρον είναι αρχικά οι δύο βεράντες που δημιουργήθηκαν και εξέχουν στις 2 μπάντες του πλοίου, το σκεπαστό πλωριό τμήμα που θα έχουν πρόσβαση οι επιβάτες προστατευόμενοι από τις καιρικές συνθήκες και σίγουρα το σαλόνι της Α΄θέσης με τις VIP θέσεις.

Περιμένοντας να ολοκληρωθεί η τελική εικόνα του πλοίου προς τα τέλη Μαίου, να ευχαριστήσουμε τους εφοπλιστές Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου για την άδεια που μας δώσανε να εισέλθουμε στο πλοίο και να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις εργασίες που γίνονται καθώς και τον Cpt Παύλο Σαράτσογλου για την ξενάγηση που μας έκανε.
[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.