Στην καθιερωμένη συνάντηση που γίνετε κάθε αρχή του χρόνου, η Δημοτική Αρχή Τήνου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και πραγματοποίησε ένα απολογισμό, στο μέχρι στιγμής έργο που έχει προσφέρει στο νησί.

Στην αρχή της εκδήλωσης, η παιδική χορωδία τραγούδησε διάφορα παραδοσιακά κάλαντα, στη συνέχεια τον λόγο είχε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός που έκανε μια συνοπτική αναφορά στα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων καθώς και σε ενέργειες του μέλλοντος.

Πραγματοποιήθηκε αναφορά σε βασικούς τομείς του νησιού όπως: η Καθαριότητα, η ύδρευση καθώς και σε έργα που υλοποιήθηκαν όπως η επέκταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, το Κέντρο Σίτισης αλλά και υλοποιούνται στο νησί όπως η εγκατάσταση και επεξεργασία των λυμάτων Τήνου.

Αναφορά έγινε και στο θέμα του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου, όπου ο δήμαρχος Τήνου αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει από τον Οκτώβριο (όπου ψηφίστηκαν οι Νόμοι που αφορούν το Ίδρυμα) μέχρι σήμερα.

Τέλος, την πίτα ευλόγησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φανερός και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου-Νάξου π. Νικόλαος Πρίντεζης όπου ανέγνωσε και το μήνυμα του προς τους παρευρισκόμενους.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.