Με στόχο να συνεχίσει τα θετικά του αποτελέσματα το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου θα αντιμετωπίσει σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 μ.μ., τον Α.Ο. Μυκόνου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΚ΄ Κυκλάδων.

Η ομάδα του κ. Βιδάλη επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τη νίκη της στην πρώτη αγωνιστική επί του Α.Ο. Άνδρου με 74-45. Η ομάδα της Μυκόνου προέρχεται κι εκείνη από θετικό αποτέλεσμα αυτό επί του Α.Ο. Ερμούπολης με σκορ 52-39.

Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει ένα μικρό προβάδισμα στο νικητή ενόψει της συνέχειας. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση στην έναρξη της σεζόν με τον Περιστεριώνα να είναι νικητής με 57-55.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Περιστεριώνα και να τον οδηγήσει σε μια ακόμα σημαντική νίκη.

Βαθμολογία


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.