Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ. μετά την πετυχημένη παρουσία του στην διεθνή έκθεση HO.RE.CA. παρουσιάζοντας στο κοινό την πρόταση του για το Τηνιακό Πρωινό, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εξής επαγγελματίες και μη, για την προσφορά αγαθών και υπηρεσιών τους.

Αναλυτικά τα Ζαχαροπλαστεία Μεσκλιές, Χάλαρης, Νούφαρα, Σενμπόλιας, Δ.Μπόν, Βιδάλης, τα τυροκομεία Αγροτικού Συνεταιρισμού, San Lorentzo, Το καρίκι, τα Αρτοποιεία Τριανταρίτης, Κακάλας, Το άρτιον, Μανέλας, Το σπιτικό, Βιδάλης, Αρτομάνια, Πεντόστρατο, τα κρεοπωλεία Φάρμα Κουρούπας, Κρητικός, Κροντηράς, Μπόρας, Ψάρρος Α. , Ψάρρος Κώστας, Ζαγραντάνης, τους μελισσοκόμους Χαρικιόπουλο Ιάκωβο και Άνδροβικ Γιώργος, καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Fast Ferries & Golden Star Ferries.

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές, καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο για την πολύτιμη βοήθεια τους. «Με τις δράσεις μας, θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι συνεργασίες, φέρνουν αποτελέσματα»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.