Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ώρα 19.00 μ.μ.) θα συζητηθεί με εισηγητή τον πρόεδρο του σώματος η έγκριση των τευχών δημοπράτησης για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή και συντήρηση Κινηματογράφου Αιολίς Δήμου Τήνου».

Πρόκειται για μια προσπάθεια που γίνεται για την πραγματοποίηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου, ένα έργο που όλες οι γενιές της Τήνου το περίμεναν και το περιμένουν. Ενδιαφέρον προκαλεί η σχετική συζήτηση του εν λόγω θέματος.

Πάμε να θυμηθούμε τι περιλαμβάνει το ανακαινισμένος Αιολίς. Στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχουν τα φουαγιέ. Ο χώρος του ίντερνετ καφέ, με το μπαρ που εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Μικρή αίθουσα προβολών, χωρητικότητας 20 θέσεων. Χώροι υγιεινής για το κοινό και ιδιαίτερο χώρο για τα Α.με.Α.

Η συνολική χωρητικότητα στην αίθουσα προβολής είναι 224 θέσεις. Ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου διαμορφώνεται σε υπαίθριο κινηματογράφο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει και ανελκυστήρας για την άνοδο στον 1ο όροφο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.