Το «Προϊόν σε αναμονή» είναι πλέον γεγονός και για το νησί της Τήνου. Την ενέργεια αυτή ανακοίνωσε την εβδομάδα που μας πέρασε, η Ανοικτή Επιτροπή Αλληλεγγύης του νησιού. Πρόκειται για μια κίνηση που αμέσως «αγκαλιάστηκε» από τα μαγαζιά της Τήνου.

Τι είναι όμως το «Προϊόν σε αναμονή»

Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα για κάποιο συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει και κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή.

Τώρα και στην Τήνο

Όπως αναφέρει και η Ανοιχτή Επιτροπή, η συμμετοχή είναι το κλειδί στην επιτυχία.  Έτσι λοιπόν, αρκετές είναι οι επιχειρήσεις της Τήνου όπως προείπαμε που αγκάλιασαν το «Προϊόν σε αναμονή». Φούρνοι, Κομμωτήρια, Μικρογεύματα, Πιτσαρίες, Κρεοπωλεία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων και από άλλους κλάδους.

Τέλος να αναφέρουμε, πως όποιος θέλει να μπει σε αυτό το "κίνημα" και χρειάζεται πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την κα. Βαλεντίνα: 690.9085.678 και με τον κ. Γρηγόρη: 695.5778.797.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.