Οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου πέτυχαν χτες, την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Η ομάδα του κ. Βιδάλη επικράτησε εύκολα του Γ.Σ. Μυκόνου με σκορ 32-65 και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και να βλέπει πιο κοντά την είσοδο στο F-4.

Αξίζει να αναφέρουμε, την μεγάλη προσέλευση και στήριξη του τηνιακού φίλαθλου κόσμου στο πλευρό της ομάδας, αποτελώντας έτσι τον έξτρα παράγοντα για να επιτευχθεί αυτή η σημαντική νίκη.

Αποτελέσματα περιόδων:

Α': 08-11 
Β': 15-16
Γ': 02-19
Δ': 07-19


Γ.Σ ΜΥΚΟΝΟΥ (Μονογυιός Α. (Αρχ)) Μονογυιός Α. 9 (1), Ζουγανέλης Δ., Σκουλαξίνος Α., Σκουλαξινος Δ. 2, Βίγκου Α. 8 (1), Τσίλης Β. 9, Μονογυιός Θ., Κώτσης Η., Γκιόκας Π., Βουτσίνος Θ., Σφυρής Γ. 4(1), Ράτσις Κ. .


Τ.Α.Κ ΠΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.) Δεληγιάννης Θ. 2, Καστορίνης Μ., Καμπέρι Ι. 11 (3), Νάζος Μ. 5(1), Βιδάλης Μ.4, Ορφανός Ν. 7 (1),  Τριαντάφυλλος Ν., Βοϊνάς Π.9, Μαρκουίζος Ν.,  Γιαβρεδέλης Θ.4,  Ρουγγέρης Α. 21 (3) (Αρχ.), Μελισσουργός Δ.2 .

Ο Περιστεριώνας με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας 10 βαθμούς και αφήνοντας στην δεύτερη, τον ηττημένο της χτεσινής αναμέτρησης Γ.Σ. Μυκόνου με 10 βαθμούς (μ' ένα αγώνα περισσότερο). Στην τρίτη θέση βρίσκεται η άλλη ομάδα της Μυκόνου ο Α.Ο. έχοντας 6 βαθμούς. Στην Τέταρτη ο Α.Ο. Άνδρου με 6 βαθμούς (μ' ένα παιχνίδι περισσότερο)και στην τελευταία ο Α.Ο. Άρης Σύρου με μόλις 6 βαθμούς.
 Για την επόμενη αγωνιστική, την έβδομη κατά σειρά, έχει ήδη πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Α.Ο. Άνδρου - Γ.Σ. Μυκόνου, βρίσκοντας τους Μυκονιάτες νικητές με 38-62 (τα παιχνίδια που έχουν επιπλέον οι ομάδες στην βαθμολογία) ενώ ο Περιστεριώνας θα έχει Ρεπο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.