Εγκρίθηκε ομόφωνα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, τα τεύχη δημοπράτησης για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση Κινηματογράφου Αιολίς Δήμου Τήνου».

Οι δαπάνες των εργασιών θα είναι περίπου 2.325.000€ (συμπεριλαμβανομένου των απρόβλεπτων δαπανών και του ΦΠΑ).

Πρόκειται για ένα ώριμο έργο

Ο Δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός δήλωσε πως μετά την έγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου κάνουμε λόγο για ένα υπερώριμο έργο για ένταξη στο όποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εμφανιστεί στη συνέχεια.

Οι πληροφορίες του Δημάρχου, λένε πως τα έργα πολιτισμού του ΕΣΠΑ θα ανοίξουν το δεύτερο εξάμηνο του 2016.  Κλείνοντας ο κ. Ορφανός τόνισε «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι από τα άμεσα έργα που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ»

Γιατί εγκρίνουμε τα τεύχη δημοπράτησης;

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παναγιώτης Κροντηράς έθεσε την ερώτηση «Ποια η λογική να εγκρίνουμε σήμερα τα τεύχη δημοπράτησης από την στιγμή που την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατατεθεί;». Με τον Δήμαρχο Τήνου να απαντάει λέγοντας πως η έγκριση θα γίνει και για την πληρωμή του μελετητή.

Τι θα περιλαμβάνει το έργο 

Στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχουν τα φουαγιέ. Ο χώρος του ίντερνετ καφέ, με το μπαρ που εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Μικρή αίθουσα προβολών, χωρητικότητας 20 θέσεων. Χώροι υγιεινής για το κοινό και ιδιαίτερο χώρο για τα Α.με.Α.

Η συνολική χωρητικότητα στην αίθουσα προβολής είναι 224 θέσεις. Ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου διαμορφώνεται σε υπαίθριο κινηματογράφο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει και ανελκυστήρας για την άνοδο στον 1ο όροφο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.