Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου ως μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου θα παρευρεθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 σε συνεδρίαση με θέμα τα προβλήματα των νησιών μας, στην οποία θα παρευρίσκεται ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Δρίτσας.


Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και είναι προσκεκλημένοι όσοι εμπορικοί σύλλογοι των Κυκλάδων είναι μέλη της Ομοσπονδίας. Τον Σύλλογό μας θα αντιπροσωπεύσουν τα δύο εκλεγμένα μέλη της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσιμέκης και η γενική γραμματέας κ. Λουκία Κολλάρου.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος ζήτησε την αρωγή του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, ώστε να κατατεθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας σε θέματα που αφορούν στο παραπάνω υπουργείο.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.