Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Τήνου σχετικά με την συμμετοχή του νησιού στην Διεθνή Έκθεση GrekLand Panorma που έλαβε χώρα στην Σουηδία. 

Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση «Grekland Panorama» που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία το διάστημα   12 έως 14 Φεβρουαρίου. Η Τήνος έδωσε δυναμικό παρόν και όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο του νησιού μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το περίπτερο της Τήνου επισκέφτηκαν εκτός των άλλων ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Σουηδία κ. Δημήτριος Τουλούπας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μας και τις ομορφιές του.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το διαφημιστικό video του νησιού μας “Discover your own Tinos”, το οποίο προβλήθηκε σε όλο τον εκθεσιακό χώρο και με το οποίο έκλεισε η έκθεση.

Το Δήμο Τήνου εκπροσώπησε στην Έκθεση η Αντιδήμαρχος κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, η οποία είχε όλη την επιμέλεια της παρουσίασης του νησιού μας, από τη συγκέντρωση του υλικού που διανεμήθηκε μέχρι  το στήσιμο του περιπτέρου.

Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί τον κ. Θεόδωρο Ξυπολιτίδη, τον Χρήστο Σουγλατζή και τη σύζυγό του, την  κα Κουμαριανού και την κα Ανδριάνα Μαρκάκη για την εθελοντική τους προσφορά.

Η Αντιδήμαρχος Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου με αφορμή την ολοκλήρωση της Έκθεσης  ευχαριστεί τη Μεταφορική Εταιρεία «Παπαναστασίου ΑΦΟΙ – Μεταφορική ΕΠΕ» η οποία μετέφερε όλα το υλικό για την έκθεση δωρεάν από την Τήνο στην Αθήνα, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων «ΞΕΝΙΑ» και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Καμολίνου Ευγενία, τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Τήνου και τέλος τους υπαλλήλους του Δήμου χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων, ίσως να μην είχε υλοποιηθεί το όνειρο της συμμετοχής του Δήμου στην Έκθεση. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.