Στο πλαίσιο της έκθεση HΟ.RE.CA 2016, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος μέσω του αντιπροσώπου της στην Τήνο κύριου Χάλαρη Λεωνίδα και σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ., παρουσίασαν την πλούσια ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων της Τήνου μέσα από παραδοσιακές αλλά και δημιουργικές παρασκευές.

Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο stage του περιπτέρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Η εκδήλωση αυτή όπως και η παρουσίαση του τηνιακού πρωινού αποτελούν τις πρώτες δράσεις για φέτος του Tinos Food Paths.

Όπως γράψαμε και χτες, σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (στις 6.00 μ.μ.)  θα παρουσιαστεί το Τηνιακό Πρωινό, όπως παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Tinos Food Paths 2015, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας.

Να σημειωθεί ότι η Τήνος είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που συμμετείχε στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.