www.tinosecret.grΑνάρτησε στην ιστοσελίδα του, ο Σύλλογος Κώμης (www.esylkomi.blogspot.gr) της εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

6/3/2016 – Ημέρα Κυριακή – Ώρα 13.30΄
Θα πραγματοποιηθεί μεσημεριανή Αποκριάτικη συνάντηση - χορός στην Ταβέρνα «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ» οδός Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 65, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Περιοχή προς Αττικό Ζωολογικό Πάρκο). ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ.
Για την ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, σας πληροφορούμε για τα παρακάτω:


1)    MENU:      – ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΙΑΤΟ: - Σουφλέ Χορταρικών
– ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ:   - Ανάμεικτη Σαλάτα
                                                - Φέτα
                                                - Μπεκρή μεζέ
                                                - Μπουρεκάκι ζαμπόν-τυρί
– ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
                                                - Χοιρινή μπριζόλα
                                                - Μπιφτέκι
                                                - Κοτόπουλο φιλέτο
                                                - Μαγειρευτά
2)    ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΟΤΑ: Κρασί - Μπύρα - Αναψυκτικά – Νερό
3)    ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:    Ορχήστρα 9 ΜΠΟΦΩΡ
- Κυρτάτας Δημήτρης: βιολί
- Σιγάλα Μαρία: τραγούδι
- Κούβελας Γιώργος: Μπουζούκι
4)    ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ:   Με φύλαξη του χώρου
5)    PARKING: Δωρεάν
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε – μαζί με φίλους και γνωστούς – να γλεντήσουμε σ’ έναν ιδιαίτερο και ζεστό χώρο με νησιώτικη μουσική, άφθονο φαγητό-ποτό και κυρίως όλοι μαζί μια καλή παρέα.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ-ΠΟΥΛΜΑΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/3/2016

- Αγγελής Γιώργος: Τηλ. 6977-357863
- Μακρής Νίκος: Τηλ. 6944-263256
- Μπαΐμπα Βιργινία: Τηλ. 6932-332142
- Σάββαρης Γιώργος: Τηλ. 6972-579886

12/3/2016 – Ημέρα Σάββατο – Πρωί
Προγραμματίζουμε παραδοσιακό φούρνισμα - ψήσιμο για την Απόκρια στο φούρνο της Ντολορόζας, με τη συμπαράσταση του Συλλόγου και ελεύθερη συμμετοχή όλων μας.

13/3/2016 – Ημέρα Κυριακή – Ώρα 21.00
Αποκριάτικος Χορός στην Αίθουσα του Χωριού με ζωντανή Μουσική Προσφορά του Συλλόγου.

Την 27/3/2016 – Σας καλούμε σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση με θέμα την ψήφιση Τροποποίησης άρθρων του Καταστατικού του Συλλόγου, που συζητήθηκαν στις 24/1/2016. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την 3/4/2016.

Επειδή στις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα υπάρχει απαρτία, η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 10/4/2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 13.30΄ στην Αίθουσα του κτιρίου της Αδελφότητας Τηνίων, Ασημάκη Φωτήλα 40 & Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Επίσης, την 10/4/2016 – ημέρα Κυριακή – ώρα 11.30΄στον ίδιο χώρο θα γίνει η παρουσίαση του Βιβλίου του Πατέρα Ρόκκου Ψάλτη με τίτλο «ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 1976 - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΗΝΟΥ».

Το βιβλίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αναφέρεται στα γεγονότα με τις καταστροφές στην περιοχή των χωριών μας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληθώρα αφηγήσεων από τις υλικές καταστροφές μέχρι την αποκατάστασή τους, με όλους τους πρωταγωνιστές των γεγονότων εκείνης της εποχής.

Ο Σύλλογός μας είναι από τους Χορηγούς του βιβλίου και τα έσοδά του (Τιμή 10 ευρώ) θα διατεθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων της Παιδικής Χαράς της Κώμης, που ήταν και έργο του τότε Εφημέριου του Χωριού μας πατέρα Ρόκκου Ψάλτη.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να τιμήσουμε όλοι με την παρουσία μας τον εμπνευστή, δημιουργό και συγγραφέα αυτού του βιβλίου, που πρέπει να μπει στο κάθε σπίτι, για να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι ένα ιστορικά πραγματικό γεγονός, που συνέβη στο χωριό μας και καθόρισε την μετέπειτα εξέλιξη και ανάπτυξή του με πολλή συλλογική εργασία και εθελοντισμό.

28/4/2016 – Μεγάλη Πέμπτη – Πρωί
Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Χωριού το σερβίρισμα της παραδοσιακής ρεβυθάδας, που αναφέρεται σε παλαιό έθιμο της εκκλησίας της Κάτω Κώμης το ονομαζόμενο «Λεγάτο».

2/5/2016 – Δευτέρα του Πάσχα – Πρωί
Στην Περάστρα, εορτή του Αϊ-Γιώργη, μετά την Θεία Λειτουργία θα γίνει το παραδοσιακό κέρασμα δίπλα στα γραφικά γεφύρια του Χωριού.
Επίσης κέρασμα θα υπάρξει στη Σπηλιά και στον Άγιο Φύλακτο.

10/6/2016 – Ημέρα Παρασκευή – Ώρα 20.00΄
Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του εφετινού Tinos Running στις 11/6/2016, που όπως και πέρυσι οι αθλητές θα περάσουν μέσα από το Χωριό μας, την παραμονή ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Κώμη με την ονομασία PASTA PARTY, όπου συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες δρόμου αντοχής και ημιαντοχής.

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό-Εμπορικό Σύλλογο Τήνου θα είναι Χορηγός στην παραπάνω εκδήλωση συμμετέχοντας εμπράκτως στην καλύτερη γνωριμία και διαφήμιση του Χωριού μας.

Σημείωση: Όπως γνωρίζετε η ετήσια Συνδρομή του Συλλόγου είναι 5 ΕΥΡΩ. Όσοι επιθυμείτε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κατάθεση της συνδρομής σας στον Λογαριασμό του Συλλόγου, στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αναγράφοντας σαν καταθέτης το όνομά σας και υποχρεωτικά το όνομα πατρός.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5037/076113-261
IBAN: GR 070172037000   5037076113261

Σας υπενθυμίζουμε πως για τις δραστηριότητες του συλλόγου και για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκέπτεστε τη διεύθυνση: http://esylkomi.blogspot.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σας στέλνουμε εγκάρδιους Χαιρετισμούς και σας περιμένουμε να ομορφύνετε τις εκδηλώσεις μας με την αυθόρμητη παρουσία σας.
Καλό αντάμωμα στην Αθήνα και στα χωριά μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.