Η κωμωδία που γυρίστηκε στον Πάνορμο της Τήνου  θα προβληθεί στην Αμερική και στο Miami International Film Festival, στις 10 Μαρτίου. Να θυμίσουμε, η ταινία έκανε την πρώτη της προβολή στην Γερμανία τον μήνα Δεκέμβριο και προσκόμισε θετικές κριτικές.


Πρόκειται για το σενάριο της νέας γερμανικής ταινίας «Highway to Hellas» του σκηνοθέτη Aron Lehman. Η διασκεδαστική κωμωδία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα το φθινόπωρο του 2014 και έχει ως φόντο την μεταμνημονιακή Ελλάδα της κρίσης.

Η Τήνος παρουσιάζεται στην ταινία ως το νησί «Παλλαδίκι», του οποίου τον δήμαρχο υποδύεται ο Ακύλλας Καραζήσης. Τον ορθολογιστή Γερμανό τραπεζίτη του οποίου τη ζωή αλλάζουν οι φωνακλάδες αλλά καλόκαρδοι Έλληνες και οι ομορφιές του τόπου τους, υποδύεται ο Christoff Maria Herbst, ενώ ο Adam Bousdoukos (γνωστός από το «Soul Kitchen» του 2009) παίζει τον Πάνο, έναν Ελληνογερμανό που ζει μόνιμα στο νησί. Στην ταινία, η οποία είναι γερμανό-ελληνικής παραγωγής, παίζουν επίσης ο Χρήστος Βαλαβανίδης και ο Γιώργος Κοτανίδης.

To «Highway to Hellas» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο 2016.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.