Ολοκληρώθηκε χτες, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η 33η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου μαζί με την συνεργασία του Κλιμακίου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

Τα αποτελέσματα  είναι  πολύ ενθαρρυντικά τόσο στην ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και στη σταθερή αύξηση των τακτικών εθελοντών αιμοδοτών(ιδιαίτερα νέων σε ηλικία), αποδεικνύοντας ότι η ανάπτυξη των θεσμών αυτών προσφοράς εναπόκειται στη συνεργασία και την συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερο φορέων και ανθρώπων.

Για την σημαντική προσπάθεια μίλησε στο Cyclades24 η διευθύντρια στο Δήμο και εθελόντρια κα. Δελατόλλα Ιουλία. «Περίπου 300 άτομα έδωσαν αίμα αυτό το τριήμερο στην Τήνο μεταξύ των οποίων 46 καινούρια άτομα». Η μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα η συμμετοχή των νέων εθελοντών ενθουσίασε ιδιαίτερα την Αιμοδοσία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.