Στην Τήνο λειτουργούν πλέον επιχειρήσεις με «Προϊόν σε αναμονή», όπως ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου η Ανοικτή επιτροπή αλληλεγγύης του νησιού.  Ένα κίνημα που έχει αρχίσει από συνανθρώπους μας στην Αθήνα και έχει ένα σκοπό. Με τον πιο απλό τρόπο βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον.

Με ποιο τρόπο;

Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα για κάποιο συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει κ κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή.

Τόσο απλό.

Καφετέριες , αρτοποιία, φαρμακεία, κρεοπωλεία, μανάβικα, μπακάλικα, παντοπωλεία, κουρεία , ιατρεία και πολλές άλλες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο κίνημα αυτό.

Ήρθε η ώρα να έρθει και στην Τήνο.

Ξέρουμε ότι εδώ είναι κλειστή κοινωνία και έχει τις δυσκολίες του, όμως αν δεν ξεκινήσουμε κάτι, αν δεν δοκιμάσουμε κάτι δεν θα σπάσει ποτέ αυτό το απόστημα της ντροπής που μας περιβάλει και κάνει να πεινούν ολόκληρες οικογένειες, παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο τους νηστικά μια και δύο ημέρες!

Η συμμετοχή είναι το κλειδί στην επιτυχία.

Στο αρτοποιείο «το Σπιτικό» θα βρείτε ψωμί σε αναμονή, στην πιτσαρία «Φραγκίσκες» θα βρείτε πίτσα σε αναμονή και στο κομμωτήριο της Φραγκίσκας στην πλ. Ν.Λίτρα θα βρείτε κούρεμα σε αναμονή!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.