Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Δήμου στην διεθνή έκθεση GrekLand Panorama, η οποία θα λάβει χώρα στην Σουηδία στις 12 έως 14 Φεβρουαρίου. 

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του 2016 που θα λάβει μέρος η Τήνος κάτι που είχε προαναγγείλει σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με θέμα τον Τουρισμό, ο Κώστας Ζήκος. "Η Σκανδιναβική αγορά μας ενδιαφέρει" είχε δηλώσει ο πρώην αν. Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Στην Σουηδία θα προβληθούν και επιχειρήσεις του νησιού μέσω του υλικού τους που παρέδωσαν ύστερα από κάλεσμα του Δήμου Τήνου, στην αρμόδια Αντιδήμαρχο.

Η Τήνος θα προβληθεί με τους παρακάτω τρόπους στην έκθεση

1)Παρουσίαση του Δήμου Τήνου σε κορυφαία στελέχη της τουριστικής αγοράς

2) Συναντήσεις με Tour Operators και Τουριστικά Γραφεία της Σκανδιναβίας, με διοργάνωση της Travel Media Applications.

3) Για πρώτη φορά δημιουργείται η υπηρεσία «Travel Stories» όπου κάθε προορισμός έχει την δυνατότητα 20' παρουσίασης  στην Αγγλική. Ο χώρος των εκδηλώσεων ο οποίος διατίθεται για τις παρουσιάσεις βρίσκεται εντός του Ericsson Globe και  λειτουργεί Σάββατο & Κυριακή.

4) Προβολή του νησιού  στις ειδικές γιγαντοοθόνες του Ericsson Globe με 30 σποτ ημερησίως διάρκειας 1,5 λεπτού maximum.

Λίγα Λόγια για την έκθεση 

Περισσότεροι από 10.890 επισκέπτες αναμένεται να προσέλθουν στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την Ελλάδα και την Κύπρο «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως 14 Φεβρουαρίου στη πρωτεύουσα της Σουηδίας, στη Στοκχόλμη, την οποία διοργανώνει η North Events.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν μεγάλοι tour operators, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες ελκυστικά πακέτα διακοπών. Ακόμη τις δύο αυτές ημέρες στην έκθεση θα γίνει δειγματοδιανομή παραδοσιακών ποιοτικών ελληνικών προϊόντων από τους εισαγωγείς του σχετικού κλάδου προς τους επισκέπτες. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Σουηδών επισκεπτών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.