αναδημοσίευση: www.volax.gr

H Νάντια Σανταμούρη, hatha yoga instructor, δυναμική, δραστήρια και πετυχημένη στον τομέα της, έχει βρει τις ισορροπίες της στη ζωή και στην καθημερινότητά της. Πριν λίγους μήνες η Νάντια έδειξε λίγη από την τέχνη της σε μια ομάδα συνειδητοποιημένων ανθρώπων, στα βράχια του χωριού.

Η λέξη γιόγκα στα σανσκριτικά σημαίνει «ένωση». Με πνευματικούς όρους θα λέγαμε πως είναι η ενότητα της ατομικής με τη συλλογική συνείδηση. Έτσι ο «μαγικός» χώρος της Bωλάξ, λειτούργησε ενισχυτικά και βοήθησε στην τέλεια εναρμόνηση με τις εσωτερικές ενεργειακές μας δυνάμεις επαναφέροντας την γαλήνη μεταξύ νου, ψυχής και σώματος.

Όπως γράφει και η ίδια: «Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείς την ημέρα σου όταν τα μάτια ανοίξουν και οι σκέψεις αρχίζουν να παλεύουν με το σώμα, είναι να τις αφήσεις για λίγο να τρέξουν ακατάστατα μέσα σου, χωρίς να τις κυνηγάς. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης στον εαυτό σου, στην αναπνοή σου, για να μπουν όλα στην θέση τους κι να νιώσεις ευλογημένος... 'Eτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κύμα που δεν φτάνει στην ακτή!»


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.