Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου στη σημερινή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 54-58, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με μόλις ένα πόντο διαφορά, 29-28. Η επανάληψη όμως δεν ήταν ανάλογη, η ομάδα της Μυκόνου μπήκε δυνατά και κέρδισε την τρίτη (3η) περίοδο με 11-19. Στην τελευταία δεκάλεπτο ο Περιστεριώνας μπήκε φουριόζος αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.

Η ομάδα της Τήνου παρατάχθηκε στο σημερινό ντέρμπι χωρίς τον Σιδερή Ρούσο που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους. Να θυμίσουμε πως ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι για τις ομάδες κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Aποτελέσματα δεκαλέπτων

Περιστεριώνας - ΑΟ Μυκόνου
Α': 09 - 15
Β': 20 - 13
Γ': 11 - 19
Δ': 14 - 11

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης)
Ρουγγέρης Α. 9 (1), Αλβέρτης Σ. 5 (1), Δελατολας Φ. 5 (1), Ξενόπουλος Α. 7(1), Στρούμπος Δ., Βιδάλης Π., Σιώτης Π.© 21 (1), Βοινάς Π., Διακογιάννης Π. 5, Ξενόπουλος Γ., Σουράνης Κ., Τσικούρας Β. 2  .

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδος)
Μπομπάι Χ. 5(1), Μπάλας Γ. 5, Υφαντίδης Γ. 3, Κουτσούκος Γ., Σώχος Α., Σανάνογλου Α., Γκαραγκούνης Γ. 7, Σαχάς Ι. 18 (1), Κέφης Ι. 8, Βασιλίεφ Π.© 6 (1), Κοντομήτρος Δ., Κολιούλης Α. 6   .

Με την σημερινή ήττα ο Περιστεριώνας είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου με τρείς βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (3η) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Ερμούπολης. Θα σας ενημερώσουμε για την ώρα και ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.