Οι Έλληνες έδειξαν με τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση και τη συμμετοχή τους σε αυτήν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έδειξαν ότι έχουν χάσει τα χρήματά τους, τις επιχειρήσεις τους, το δικαίωμά τους στην περίθαλψη, στην υγεία, στην παιδεία κ.α. αλλά την αξιοπρέπειά τους και την αγωνιστικότητά τους δεν θα τους την αφαιρέσει κανείς, ούτε κυβέρνηση, ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε μεγάλα συμφέροντα.

Η Τήνος, οι πολίτες της, οι επαγγελματίες της, οι αγρότες της, όλη η Τήνος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βροντοφώναξε την αντίθεσή της στα νέα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, χθες 4 Φεβρουαρίου 2016 στην πανελλαδική απεργία.

Τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου (εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, κρεοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, βενζινάδικα, λογιστές, ασφαλιστές, καφετέριες, εστιατόρια, φαρμακεία, τουριστικά γραφεία, ακτοπλοϊκά πρακτορεία, ανθοπωλεία, είδη τροφίμων, κατασκευαστικές εταιρείες, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, συνεργεία αυτοκινήτων, συνεταιρισμοί, τυπογραφεία, φωτογραφεία), ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την πανελλαδική και πανεμπορική απεργία ενάντια στην εξαθλίωσή μας και στην απόλυτη καταστροφή μας.

Μπορεί «οι μεγάλοι» να πιστεύουν ότι οι τύχες μας  είναι προδιαγεγραμμένες. Μπορεί και εμείς οι ίδιοι μέσα την απελπισία μας, να το ισχυριζόμαστε. Εχθές όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε και πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Πήραν, άραγε, το μήνυμα αυτοί που πρέπει;


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.