Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα της έκθεσης Grekland panorama στη Σουηδία για το κοινό. H Tήνος έδωσε δυναμική παρουσία συγκεντρώνοντας πολλούς επισκέπτες στο περίπτερο της. Ανάμεσα στους επισκεπτόμενους ήταν ο  πρέσβης της Ελλάδας στη Σουηδία, κ. Δημήτρης Τουλούπας που είναι λάτρης του νησιού και ο Μητροπολίτης Σκανδιναβίας, π. Κλέοπας Στρογγύλης.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους επισκέπτες που ρωτούσαν πληροφορίες ιδιαίτερα για την κουλτούρα, την τέχνη του μαρμάρου, τον πολιτισμό, σπορ και δραστηριότητες άλλα και για τη γαστρονομία του νησιού.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την μεγάλη βοήθεια των εθελοντών. Τηνιακοί που βρίσκονται στην Σουηδία και στις γύρω περιοχές, έχουν βρεθεί στο περίπτερο του νησιού και βοηθάνε στην προβολή του τόπου.

Το Τήνος Today θα σας μεταφέρει κάθε μέρα το κλίμα που επικρατεί στην έκθεση που πραγματοποιείται στην Ericsson Globe Arena.

Σχόλια:

1 comments:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.