Το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησε εύκολα σήμερα του Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 35-65, για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Η ομάδα της Τήνου με τη νίκη αυτή πέρασε και τυπικά στην τελική τετράδα (F4).

Τα αγόρια του Αντώνη Βιδάλη πραγματοποίησαν την έκτης τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας 12 βαθμούς. Τα αποτελέσματα των δεκάλεπτων είναι τα ακόλουθα.

ΑΟ Μυκόνου - Περιστεριώνας

Α': 03-12
Β': 12-15
Γ': 18-18
Δ': 02-20

Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδος)
Χωρέμης Γ., Καμπλιώνης Α. 4, Σώχος Α. © 4, Πατσάνι Σ., Ρουμελιώτης Θ. 5 (1), Κοντομήτρος Δ. 6, Μουκοβίνας Α., Κωνσταντάρας Γ. 11, Ξυδάκης Μ., Ξενάριος Β. 3 (1), Πατσάνι Α., Μπούλια Μ. 2  .

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης)

Δεληγιάννης Θ. 6, Μπινιάκου Μ., Καμπέρι Ι. 2, Νάζος Μ. 7, Βιδάλης Μ. 2, Ορφανός Ν. 4, Βοινάς Π. 21, Μαρκουίζος Ν., Γιαβρεδέλης Θ. 1, Ρουγγέρης Α. © 14, Μελισσουργός Δ. 8 .

Ο Τηνιακός κόσμος γι' ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συμπαραστάτης στις προσπάθειες των παιδιών και τους βοήθησε να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί. Έτσι λοιπόν, μετά τις κορασίδες (δείτε εδώ) και το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα των Κυκλάδων σε F4. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.