Τη νέα του σελίδα στο facebook για το Tinos Food Paths έβγαλε πριν λίγες μέρες στον αέρα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου. Ο Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ αναφέρει στην σελίδα.

Το φαγητό αποτελεί έναν από τους βασικότερους αλλά και ομορφότερους τρόπους γνωριμίας σε βάθος ενός τόπου. Πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε από την αρχή κανένα τουριστικό προϊόν. Ο γαστρονομικός μας πολιτισμός υπάρχει παντού, στην θάλασσά και στην γη μας, στα κατώγια, στα κελάρια, στα σπίτια μας αλλά και στους θησαυρούς που κρατάνε στα χέρια τους και στην ψυχή τους οι άνθρωποι του τόπου αυτού.

Η εξωστρέφεια αυτού του πολιτιστικού μας στοιχείου αφορά όλους, από το μικρότερο καφενείο μέχρι το μεγαλύτερο εστιατόριο. Πρέπει όμως να διαχειρίζεται με σεβασμό και αγάπη. Πρέπει να πιστέψουμε πραγματικά στην αξία του για να μπορέσουμε να τον προβάλουμε σωστά.

Με αυτή την φιλοσοφία δημιουργήσαμε το FOOD PATHS.

Κάντε ένα like

Μια δράση που γεννήθηκε το 2015 και που ονειρευόμαστε ότι θα συνεχίσει και με αργά, άλλα σταθερά βήματα θα μεγαλώνει και θα εμπλουτίζεται.

Ο τόπος μας έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί γαστρονομικός προορισμός, είτε σαν νησί από μόνο του, είτε στα πλαίσια μιας ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής (Κυκλάδες, Αιγαίο).

Η φιλοσοφία του εγχειρήματος δεν είναι μόνο η προβολή, είναι πάνω από όλα η συνεργασία, αλλά και η προσπάθεια να καταλάβουμε και να διαχειριστούμε τον τομέα γαστρονομία. Πιστεύουμε πως μέσα από δουλειά και συνεχή εγρήγορση, με αργά και σίγουρα βήματα, νιώθοντας περήφανοι για το θησαυρό που κρατάμε, θα δώσουμε πραγματικά μια άλλη διάστασή στον τόπο αυτό. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.