Ξεκινάει αύριο η διεθνή έκθεση 3η κατά σειρά Grekland Panorama που θα διεξαχθεί 12 έως 14 Φεβρουαρίου στην Στοκχόλμη. Η Τήνος θα είναι παρούσα στην έκθεση αυτή η οποία είναι μοναδική σε θέματα τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την Ελλάδα στην Βόρεια  Ευρώπη.

Η Τήνος θα προβληθεί με τους παρακάτω τρόπους

1)Παρουσίαση του Δήμου Τήνου σε κορυφαία στελέχη της τουριστικής αγοράς

2) Συναντήσεις με Tour Operators και Τουριστικά Γραφεία της Σκανδιναβίας, με διοργάνωση της Travel Media Applications.

3) Για πρώτη φορά δημιουργείται η υπηρεσία «Travel Stories» όπου κάθε προορισμός έχει την δυνατότητα 20' παρουσίασης  στην Αγγλική. Ο χώρος των εκδηλώσεων ο οποίος διατίθεται για τις παρουσιάσεις βρίσκεται εντός του Ericsson Globe και  λειτουργεί Σάββατο & Κυριακή.

4) Προβολή του νησιού  στις ειδικές γιγαντοοθόνες του Ericsson Globe με 30 σποτ ημερησίως διάρκειας 1,5 λεπτού maximum.

Σημαντικά στοιχεία

Η επισκεψιμότητα της 2ης έκθεσης Grekland Panorama τον Φεβρουάριο 2015, έφθασε τους 10.890 επισκέπτες, και σύμφωνα με τη Διοίκηση του Globen Arena, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση που έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στις εγκαταστάσεις τους! Η ελληνική Έκθεση έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της Στοκχόλμης, και ταυτόχρονα έχει καθιερωθεί και ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ετήσια βάση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.