Η Τήνος δίνει δυναμικών «παρών» στην έκθεση HORECA που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 15 του ίδιου μηνός.  H Τήνος έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις προγραμματίζοντας χτες μια παρουσίαση της ιδιαίτερης γαστρονομίας του νησιού.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος μέσω του αντιπροσώπου της στην Τήνο κύριου Χάλαρη Λεωνίδα και σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ., παρουσίασε την πλούσιας ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων του νησιού μέσα από παραδοσιακές αλλά και δημιουργικές παρασκευές.

Αύριο, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (στις 6.00 μ.μ.)  θα παρουσιαστεί το Τηνιακό Πρωινό, όπως παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Tinos Food Paths 2015, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας.

Να σημειωθεί ότι η Τήνος είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που συμμετείχε στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Φωτογραφικό υλικό: Ιωσηφίνα Αλιμπέρτη


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.