Μήνυμα μέσα από την προσωπική της Ιστοσελίδα έστειλε η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο (Μπύρα Νήσος) σχετικά με την συμμετοχή της στην έκθεση HO.RE.CA όπου και παρουσίασε τη νέα 7 μποφόρ Strong Dark Pilsner

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο αναφέρει.

Η προσέλευση του κόσμου στο ετήσιο καταξιωμένο ραντεβού των επαγγελματιών της Ελληνικής φιλοξενίας και εστίασης υπήρξε –παρά τις αντιξοότητες- εντυπωσιακή και γι αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε την διοργανώτρια εταιρία Forum SA. Από τη μεριά μας, με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι η ΝΗΣΟΣ μας δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις.


Το κεντρικό, γωνιακό μας περίπτερο φιλοξένησε παλιούς και νέους φίλους, και παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης τη πιο δυνατή και «σκοτεινή» Πίλσνερ,  τη νέα  7 ΜΠΟΦΟΡ Strong Dark Pilsner της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο που κατά γενική ομολογία, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της HORECA διευρύναμε σημαντικά το δίκτυο των αντιπροσώπων μας σε όλη την επικράτεια όπως και τον αριθμό των τελικών μας σημείων πώλησης. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την παρουσία σας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.