Η Διοικούσα Επιτροπή και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ.Τήνου, εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους για το θάνατο της Κας Ειρήνης Κουσουνάδη η οποία ως αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας προσέφερε τις υπηρεσίες της ανιδιοτελώς επί πολλά έτη προς το λαό της Τήνου.

Η εργατικότητά της, ο ζήλος της, η ευστροφία της, η καλοσύνη της, το χαμόγελό της, οι ατέλειωτες ώρες που πέρασε μέσα στην Υπηρεσία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της, το πόσο ήταν έτοιμη να διαξιφιστεί με κάθε είδους ανώτερη υπηρεσία για να προωθήσει και να προασπίσει τα συμφέροντα και την καλή λειτουργία της Υπηρεσίας, την καθιστούν παράδειγμα προσφοράς.

Είναι τιμή μας που συνεργαστήκαμε με την Κα Ειρήνη.


Θα θυμόμαστε ότι όταν της λέγαμε «Κα Ειρήνη έχετε κουραστεί, μπορείτε να συνεχίσετε και αύριο», μας απαντούσε:

« Αυτό μου δίνει ζωή».

Ευχόμεθα μετά την οδυνηρή ασθένεια που την ταλαιπώρησε και κυρίως που την καθήλωσε σε ένα χώρο, αυτή που ήταν ένα τόσο δραστήριο, θετικό και αποτελεσματικό άτομο να αναπαυθεί στην Αγκαλιά του Κυρίου ο οποίος θα της δώσει την Ανάσταση και μία νέα αιώνια ζωή.

Συλλυπούμεθα θερμά τον σύζυγο, τα τέκνα και την λοιπή οικογένεια, της αξίζει να την θυμούνται.
Να τη θυμόμαστε όλοι.

Εκ μέρους της Δ.Ε.
Η Επιστημονική Δ/ντρια
Γκουϊντάλια-Δημουλά Μαρία

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.