Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε και φέτος η ετήσια μεσημεριανή συνάντηση των Μουνταδιανών και φίλων τους,  την Κυριακή 28.2.2016, σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Παληά ταβέρνα Κρητικού» στην Πλάκα, όπου έφαγαν καλό φαγητό, ήπιαν «δικό» τους κρασί, χόρεψαν και διασκέδασαν.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 135 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον 37 ήταν μέλη της ομάδας νεολαίας του Συνδέσμου μας. Οι οικογένειες, όπως πάντα οργανωμένες σε παρέες, Αθανασιάδη, Βιδάλη, Γεροντή, Γιαγιά, Γιαννάκογλου, Καλιτσουνάκη, Λαμπάκη, Λούβαρη,  Μαραγκού, Μπατσαλιά, Παγανέλη, Παπά, Παυλάκη, Περιβολαράκη, Πλυτά, Σιγάλα, Σιώτη, Στόκου, Φακίνου, Χαλά  και τέλος οι «Ρέτζηδες» του Πειραιά,  συμμετείχαν ενεργά στο κέφι και στο χορό.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Αδελφότητος των Τηνίων εν Αθήναις, Γιάννης Παπαδημητρίου.
 
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή φίλων, που ήρθαν από την Τήνο ειδικά για το τραπέζι, όπως ο Έπαρχος Τήνου Γιάννης Γιαγιάς, η Μαρία Περιβολαράκη με τα δύο μεγάλα εγγόνια της Νίκο και Αθηνά, ο Σάββας και η Φρατζέσκα Σιώτη, η Μίρκα Βιδάλη.

Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή Σαρακοστή και του χρόνου με το καλό να το επαναλάβουμε.

Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.