Τον προτελευταίο τους αγώνα για την φάση των ομίλων θα δώσουν οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Άνδρου, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.
Ο Περιστεριώνας έχει περάσει και τυπικά στο F4 μετά την Σαββατιάτικη επικράτηση επί του Α.Ο. Μυκόνου. 
Η ομάδα της Τήνου ήδη μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα κυνηγήσει τα θετικά αποτελέσματα στα δύο τελευταία παιχνίδια, με την Άνδρο και τον Άρη Σύρου για να κλείσει τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων με το απόλυτο των νικών.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα σ' ένα ακόμη παιχνίδι οδηγώντας την σε μια ακόμα νίκη.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που θα διεξαχθεί κι αυτό στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, ο Α.Ο. Μυκόνου θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Μυκόνου σ' ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για την συνέχεια των δύο ομάδων.

O Γυμναστικό Σύλλογος θέλει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (46-53) και μια ήττα πάνω από 7 πόντους, θα χάσει την δεύτερη θέση που θα τον οδηγήσει μαζί με τον Περιστεριώνα στο F4.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.