Έχει γίνει viral (δημοφιλές) στο facebook του τελευταίους μήνες και αφορά την Τήνο. Ποιο είναι άραγε; το βίντεο της τουριστικής προβολής του νησιού που χρησιμοποιείται σε εκθέσεις και οπουδήποτε η Τήνος εκπροσωπείται.

Στο Facebook του Τήνος Today το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2015 και μέχρι σήμερα έχει συνολικά 147.000 προβολές, περισσότερα από 1.100 μου αρέσει (like), 2.508 κοινοποιήσεις (share) και 49 σχόλια (comments).
https://www.facebook.com/TinosToday/videos/889763137776555/

Είναι εύκολα αντιληπτό πως λίγο το νησί της Τήνου να προβληθεί τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα. Δεν γίνεται αύριο το νησί να κατακλυστεί από τον κόσμο επειδή ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο αλλά είναι ένα μικρό παράδειγμα για το πως μπορεί το νησί να μπαίνει δυνατά "στα τουριστικά μονοπάτια".

Λίγα λόγια για το βίντεο

Ο τίλος είναι Discover your Own Tinos που σημαίνει, ανακάλυψε την Τήνο σου. Tο βίντεο επιμελήθηκε η τουριστική επιτροπή και ο Δήμος Τήνου. H παραγωγή ανήκει στην εταιρεία 2Κ Films και η σκηνοθεσία του, στη Μαρινέτα Κρητικού

Αλήθεια, εσύ ανακάλυψες την Τήνο σου;

Ανακάλυψε την Τήνο σου - Discover your Own Tinos
Εσύ ανακάλυψες την Τήνο σου;;. #tinos, #greece, #cyclades
Δημοσιεύτηκε από Tinos Today στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.