Την Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 6.30 στο απόγευμα, συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τήνου, όπως γράψαμε και χτες (δείτε εδώ) ανάμεσα στα θέματα της συνεδριάσεως είναι και η έκδοση γνωμοδότησης για την απομάκρυνση υφιστάμενου κενωθέντος περιπτέρου στην Λ. Μεγαλόχαρης.

Τα θέματα της ημερήσια διάταξης είναι:

Θέμα 1ο
Έκδοση γνωμοδότησης σχετικά με την απομάκρυνση υφιστάμενου κενωθέντος περιπτέρου στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου


Θέμα 2ο
Εξέταση αίτησης της AEGEAN NATURAL FOODS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δια της νομίμου εκπροσώπου της  και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Αποθήκευση – Διανομείς – Μεταφορείς (Αποθήκη Τροφίμων και Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)», στην οδό Καποδιστρίου πόλεως Τήνου.

Θέμα 3ο
Εξέταση αίτησης του Ευθυμίου Παπαευθυμίου του Σωτηρίου και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής (Καφετέρια – Πιτσαρία – Σνακ Μπαρ – Εστιατόριο – Αναψυκτήριο) Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων (Καφεκοπτείο)», στην ακτή  Νάζου πόλεως Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.