«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». «Για την ταμπακιέρα» θα είχατε να απαντήσετε κάτι; Λέχθηκαν ή δεν λέχθηκαν οι απαξιωτικές εκφράσεις που σας αναφέραμε; Και τί κάνατε για να διαφυλάξετε το κύρος του οργάνου; Εκτός αν τις υιοθετείτε…

Πώς θέλετε όλα να λύνονται στο ΔΣ όταν δεν μας δίνετε το λόγο; Αφήστε τα χρονόμετρα και δείτε την ουσία.

Και σε ένα θα συμφωνήσουμε: Ο λαός της Τήνου δεν ψήφισε δημοσιογράφους (αν και σεις ο ίδιος και η πλειοψηφία από δελτία τύπου, «σκίζετε»). Όμως όταν το ΔΣ παρουσιάζει αυτή την εικόνα, δεν έχουμε απλώς το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να τη γνωστοποιήσουμε στους πολίτες της Τήνου χωρίς να διεκδικούμε δημοσιογραφικές δάφνες. Και μάλιστα αφού αφήσαμε το χρονικό διάστημα που θα επέτρεπε να δουν την συνεδρίαση σε βίντεο, όσοι το μπορούν. Και ταυτόχρονα να ακούσουν καθαρά τα απρεπή και υποτιμητικά σχόλια, που δίδουν και πιο έξω μια εικόνα της Τήνου που δεν της αξίζει.

Αφήστε λοιπόν τις μεγαλοστομίες και υπηρετείστε τη δημοκρατία και την πολυφωνία. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και απαιτούν ανοικτό μυαλό. Δείτε και άλλες συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων και αν σας έρχεται δύσκολο, δείτε πώς και με πόση άνεση τοποθετείτο ο σημερινός δήμαρχος, κατά τις συνεδριάσεις του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου και ποίου θεσμικού σεβασμού απολάμβανε…

Αρχής γενομένης από το επόμενο ΔΣ, φροντίστε το όργανο να καταστεί πράγματι το κορυφαίο του Δήμου και από τον τρόπο λειτουργίας του. Είναι δική σας και μόνο η συγκεκριμένη ευθύνη.

Για την παράταξη «Τήνος - Τολμάμε μαζί»
Παναγιώτης Κροντηράς

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.