Οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου έχουν την ευκαιρία να γίνουν πρωταθλητές Κυκλάδων μέσα στο γήπεδο του και μπροστά στο κοινό τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, το Final Four των Κυκλάδων για το παιδικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην τελική αυτή φάση είναι ο Περιστεριώνας, ο Πανιώνιος Σαντορίνης, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου και ο Πανναξιακός.

Ο Περιστεριώνας Τήνου στο δρόμο για την κορυφή θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, τον Πανιώνιο Σαντορίνης για το Α’ ημιτελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 8.00 μ.μ. Το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού θα αναμετρηθεί στις 5.45 μ.μ. και είναι ο Σύλλογος Μυκόνου απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο Τηνιακός φίλαθλος κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρόν» στις αναμετρήσεις αλλά με βροντερή παρουσία στο παιχνίδι της ομάδας του Περιστεριώνα με τον Πανιώνιο Σαντορίνης. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. ενώ ο μικρός τελικός την ίδια μέρα στις 4.00 μ.μ.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.