Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Final Four των παίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Πριν λίγες μέρες η ΕΣΚ' Κυκλάδων αποφάσισε την διεξαγωγή ακόμα μιας διοργάνωσης Final Four στο νησί, αυτής των Κορασίδων.

Συνδιοργανωτής της ΕΣΚΚ γι’ ακόμα μια φορά θα είναι ο Δήμος Τήνου και μέγας χορηγός, η ναυτιλιακή εταιρεία Sea Jets.

Έτσι λοιπόν, το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου θα φορέσει για τρίτη φορά τα καλά του στο διάστημα δύο χρόνων λειτουργίας. Το 3ο κατά σειρά Final Four θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 1 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχει ο Α.Ο. Ερμούπολης, ο Απεραθιτικός Αθλητικός Σύλλογος Νάξου «Τα Φανάρια», η Α.Ε. Σαντορίνης και φυσικά, ο Περιστεριώνας Τήνου.

Πρόγραμμα διοργάνωσης

Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει αύριο, στις 5.45 μ.μ ανάμεσα σε Α.Ο. Ερμούπολης και ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» ενώ ο δεύτερο το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 8.00 μ.μ. με τον Περιστεριώνα Τήνου να αντιμετωπίζει την Α.Ε. Σαντορίνης.  Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16.30 μ.μ. και ο μεγάλος τελικός στις 7.00 μ.μ.

Το μπάσκετ είναι γιορτή και ο αθλητισμός χαρά και οι Τηνιακοί ξέρουμε από γιορτές και χαρές γι’ αυτό, το ερχόμενο διήμερο πρέπει να δηλώσουμε «παρών» στις προσπάθειες που θα κάνουν τα κορίτσια του Περιστεριώνα για ν΄ ανέβουν στο βάθρο και να οδηγήσουν την Τήνο σε μια ακόμα σημαντική διάκριση στον χώρο του αθλητισμού.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.