Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, 12 Μαρτίου, Ιατρική Ημερίδα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. O τίτλος της εκδήλωσης ήταν «Υπογονιμότητα - Ιατρικός τουρισμός. Παρόν και μέλλον - Ευκαιρίες και προοπτικές». Αρχικά μίλησε ο γυναικολόγος Νίκος Διαμαντάκης για το θέμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο Κωνσταντίνος Πάντος Δ/ντης Κλινικής Γένεσις Αθηνών και ο Μιχάλης Γραμμάτης, πρ. Διευθυντής Γυναικολογικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ.


Ο κ. Πάντος αναφέρθηκε στην Γονιμότητα –υπογονιμότητα. Αντιμετώπιση και προοπτικές καθώς και στον Ιατρικό Τουρισμό ενώ ο κ. Γραμμάτης για τον HPV και την αντιμετώπιση του. Από πλευράς Δήμου τον χαιρετισμό της απηύθυνε στους καλεσμένους η Αρμόδια για θέματα τουρισμού, κ. Αναστασία Δεληγιάννη και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Τήνου και η τουριστική επιτροπή θα είναι με κάθε τρόπο αρωγοί  σε κάθε δράση που έχει να κάνει με την προώθηση του τουρισμού και την ανάπτυξη του νησιού και εγώ προσωπικά πρόθυμη για να επιλύσουμε διαδικαστικά, τεχνικά και διαφημιστικά θέματα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος, διευθ. Εφημερίδας «Το Ποντίκι», κ. Αντώνης Δελλατόλας. Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών, της Fast Ferries, της Golden Star Ferries και τους Hotel ONAR. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.