Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί το κλείσιμο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Τήνου με την παρέλαση των αρμάτων του Καρναβαλιού επί της παραλιακής οδού και στη συνέχεια κέρασμα στην Παλλάδα.

Όπως γράφει η ανακοίνωση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, παρακαλώ πολύ όπως λάβετε Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις αυτές με ασφάλεια και συγκεκριμένα:

1) Εκκένωση του χώρου στάθμευσης στον προβλήτα Π1 από το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 από τις 14:00 έως και το πέρας των εκδηλώσεων της Κυριακής (έναντι «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ»).

2) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 11:00 έως το πέρας της παρέλασης από  την περιοχή ΒΙΝΤΖΙ έως την Παιδική Χαρά και

3) Απαγόρευση και της στάθμευσης σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού από ΒΙΝΤΖΙ έως ΠΑΛΛΑΔΑ.

Από τη μεριά του Λιμενικού Ταμείου θα έχουμε κάγκελα στον προβλήτα 1 (πίσω από τη στάση του ΚΤΕΛ) και διαθέσιμους κώνους.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.