Το Σωματείο Λιμενεργατών Τήνου καλεί σε συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης για τους Πρόσφυγες. Οι ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του συνεχιζόμενου εγκλήματος στη Μέση Ανατολή, που οδηγούν χιλιάδες στο ξεριζωμό και την προσφυγιά. Μέσα από φωτιά και σίδερο φτάνουν στο Αιγαίο. Δίνουν μάχη με τα κύματα, ναυαγοί στα νησιά μας, με στόχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλες χώρες. Μάνες με μωρά στην αγκαλιά, νέοι και παιδιά συνεχίζουν με τα πόδια το ταξίδι τους προς την επιβίωση.

Την ίδια ώρα όμως, η πολιτική της Ε.Ε. τους κλείνει την πόρτα και τους στοιβάζει στην Ελλάδα, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη. Στο κρύο, στη βροχή ή σε καταυλισμούς που αποτελούν ντροπή για κάθε άνθρωπο. Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι της Ελλάδας δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι σ’ αυτό το έγκλημα.

ΤΩΡΑ κάθε ένας που θέλει να λέγεται άνθρωπος να βοηθήσει όπως μπορεί στην συγκέντρωση Υλικής Βοήθειας προς τους Πρόσφυγες.

ΆΜΕΣΑ να συγκεντρωθούν υλικά πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, νερό, χυμοί, βρεφικά είδη, κρουασάν, σταφίδες, μπισκότα, μωρομάντηλα, χαρτομάντηλα, πάνες για μωρά, σερβιέτες, σαμπουάν, σαπούνια, Μπιμπερό, πάνες κ.λ.π).

Η συγκέντρωση θα γίνεται από Δευτέρα  έως Παρασκευή από 10:00 – 12:00 

Στο σωματείο Λιμενεργατών Τήνου (κτήριο Φλοίσβος 2ος όροφος)
Στο σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων (Τριών Ιεραρχών)
Στο κουρείο του Ασημομύτη Αντώνη (Περιοχή Αη Γιώργη).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.